Deborah medisch pedicure en Wellness op LinkedIn
Volg ons op

Producten

Medisch Pedicure werkt met producten van diverse merken zoals Courtin en OPI.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Tea Tree voetverzorgingsproducten voor thuisgebruik:

Courtin Tea Tree olie

100% pure Tea Tree olie

Een sterk antiseptische olie op zuiver natuurlijke basis zonder toevoegingen. Zéér veelzijdig in gebruik en heeft een desinfecterende werking, celvernieuwende, pijnstillende en verzachtende werking.

Courtin hand & voet crème

Hand & voet crème

Deze hand & voet crème heeft een reinigende en ontstekingsremmende werking. Naast de zuiverende en verzachtende resultaten voorkomt het ook nare geurtjes. Na reiniging op de droge voeten aanbrengen en in masseren.

Courtin klovencrème

Klovencrème

De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Werkt preventief tegen kloven en bevordert het herstel. Ook zeer geschikt voor ruwe huid boven op de voeten. Na reiniging op de droge voeten aanbrengen en in masseren.

Courtin IJsgel

IJsgel

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlaktecirculatie. Zachtjes in masseren, vooral op de gezwollen delen. Werk van de voetzool naar de dij toe.

Courtin voet deo spray

Voet deo spray

Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig. Eventuele nare geurtjes worden geneutraliseerd. Spray de voetdeodorant op en onder de voeten en wrijf deze in, vooral ook tussen de tenen.

Courtin rub-off peeling

Rub-off peeling

Verwijdert dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht.

Courtin nagelolie

Nagelolie

Bevat zéér werkzame stoffen, welke preventief werken om gespleten nagels te voorkomen. Beschermt doeltreffend tegen schimmels en geven de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten in masseren tot de olie door de nagel is opgenomen.

Courtin Voetbad

Voetbad

Voor een intensieve reiniging en lichte desinfectering van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan. Voorkomt nare geurtjes en heeft een ontstekings- en schimmelwerende werking. Vermeng een eetlepel gel met circa 4 liter water en laat de voeten hierin ±10 minuten baden.