Deborah medisch pedicure en Wellness op LinkedIn
Volg ons op

Pedicure deelbehandelingen

De praktijk biedt de mogelijkheid een enkele deelbehandelingen te ontvangen of een combinatie van meerdere deelbehandelingen.

Epileren

Het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Harsen wenkbrauwen, bovenlip, kin en benen

De haren worden volledig (met wortel en al) uit het haarzakje getrokken met behulp van een kleverige substantie. Met harsen bereik je mooie resultaten. Natuurlijk kun je ook denken aan het harsen van de benen, bovenlip, kin, wenkbrauwen. Houdt er wel rekening mee dat pas na ongeveer de derde keer harsen de haargroei gelijk is en u dan kunt genieten van een heerlijk zachte maar vooral gladde huid.

De fabeltjes die dan vaak een ronde doen omtrent harsen zijn bijvoorbeeld dat je haar niet meer terug zou groeien of dat je er juist extreme haargroei van krijgt. Niets is minder waar. Haargroei is vanaf de buitenkant van het lichaam niet te beïnvloeden. Wel is het zo dat naarmate we ouder worden op bepaalde plaatsen de haargroei afneemt, dit heeft niets te maken met het harsen van de huid.

Let wel op als u iets van medicijnen gebruikt of de huid daarbij wel geharst kan of mag worden. Bij sommige medicijnen die een uitwerking op de huid hebben, waardoor de huid verdunt, kan door het harsen de toplaag van de huid verwijderd worden. Meld dit dus altijd voordat u laat harsen.

Verven wenkbrauwen

Alle haartjes worden geverfd, ook de heel lichte die nauwelijks zichtbaar zijn. Uw wenkbrauwen kunnen na het verven ineens veel groter, dikker of borsteliger lijken. Haartjes die u niet mooi of passend vind bij uw wenkbrauwboog worden naderhand geëpileerd. Wenkbrauwharen hebben een levensduur van ongeveer 6 tot 8 weken. Zolang kunt u dus plezier hebben van een goede wenkbrauwenkleuring.

Verven wimpers

Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling. Ook wimpers en wenkbrauwen kunnen geverfd worden. U krijgt hierdoor moeiteloos een expressievere uitdrukking. Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen is ook ideaal wanneer u met vakantie gaat. Ook wanneer u lenzen draagt, is het laten van verven van uw wimpers erg praktisch; u bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. De wimpers en/of wenkbrauwen zijn vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt ook als basis onder de mascara gebruikt.

Lakken nagels

Als u een nagellak zoekt die zowel schitterend als duurzaam is, dan is de nagellak van China Glaze echt een goede keuze. Ook de uitgebreide selectie van kleuren en treatments is een zeer positief punt. China Glaze biedt u onder andere een super hoogglans, een betere dekking dan andere soorten nagellak, een professionele 220-strand penseel. De tinten van de China Glaze nagellak vindt u tevens terug op de nagels van diverse sterren in de mode en glamour bladen. Voordat de kleuren op de markt komen, worden deze namelijk eerst geleverd aan diverse nagelsalons in Hollywood.

Lacquerize UV Gel Polish - brengt aan als een nagellak met alle voordelen van een gel. Trendy en moderne kleuren die meer dan 5 weken mooi blijven, zonder afbladderen of beschadigingen. Lacquerize is gemakkelijk in applicatie. Het hardt slechts 30 secondes in een LED Lamp.

Lakken nagels en teennagels (French manicure)

De teen- en/of handnagels krijgen een verzorgde uitstraling door het witte randje dat opgebracht wordt met gel of nagellak. Ook kan er gekozen worden voor de gel of nagellak in één kleur.

Manicure handen

Eerst worden je handen behandeld met een scrub. Na het scrubben komt er een crème laag over de handen heen. Daarna worden de handen in een warm parrafinebad gelegd en worden ingepakt met een plastic zakje en een badstoffen handschoen. Het resultaat zijn heerlijke zachte handen en door de scrub zijn de dode huidcellen verwijderd. Ik gebruik voor de scrub Dode Zee zout. Heerlijk voor mensen met bijvoorbeeld psoriasis.

Een parrafinebad is zeer geschikt voor mensen met gevoelige/droge handen en kloven. Ook voor mensen met winterhanden is dit een heerlijke ervaring.

Voetmassage

Aangezien er veel drukpunten in je voetzolen zitten, die connecties hebben met organen en andere delen van je lichaam zijn deze buitengewoon gevoelig voor prikkeling. Vandaar dat er ook weinig prettiger is dan een ontspannende voetmassage! Afvalstoffen worden afgevoerd en stress verdwijnt.

Scrub voeten

Door het scrubben van de voeten worden de dode huidcellen verwijderd. De voeten voelen weer zacht aan. De voeten worden eerst vochtig gemaakt. Daarna wordt de scrub aangebracht en ingemasseerd totdat de kristallen zijn opgelost en er een olielaagje overblijft. Deze behandeling is ook te combineren met een pedicure behandeling.